Diensten

Onze diensten

Bij Stessens vloer- en tegelwerken kan u terecht voor volgende werken:

Plaatsing van vloer- en wandtegels

Wij plaatsen alle soorten tegels van keramisch tot natuursteen. Dit met de nodige vakkennis en volgens de regels van de kunst.

Inloopdouches

Onze firma is tevens gespecialiseerd in het plaatsen van inloopdouches. Het waterdicht maken van een inloopdouche is zeer belangrijk. Om lekken te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van een kerdidoek. Dit is een afdichtingsmat met aan beide zijden een vliesweefsel die wordt geplaatst tussen ondergrond en tegel. In combinatie met een douchegoot wordt uw inloopdouche niet alleen praktisch maar krijgt het ook meer uitstraling.

Terrassen

Niet enkel voor uw binnenafwerking kan u Stessens aanspreken, ook voor uw buitenvloer is Stessens een referentie. Voor natuursteen, keramische tegels in combinatie met een ontkoppelingsmat of een buitenvloer op tegeldragers bent u aan het juiste adres!

Mozaiëk

Ook voor dit specialistenwerk kunt u beroep doen op Stessens Vloer -en Tegelwerken. Een decortegel als accentmuur of een glasmozaiëk als boord, het kan allemaal. Samen met de klant bespreken we alle details zodat we tot een mooi resultaat komen.Venstertabletten, dorpels, putdeksels & matkaders

Voor het plaatsen van venstertabletten en dorpels in natuursteen bent u aan het juiste adres. Ook voor de afwerking rond water -en septische putten met een putdeksel of voor een ingewerkte matkader aan uw deur is Stessens uw aanspreekpunt.Cementeer- en chapewerken

Een nieuwe, rechte ondergrond is essentieel voor uw Tegelwerken. Ons team is zeer ervaren in het plaatsen van een grijze cementbezetting voor uw badkamer of toilet alsook voor het aanbrengen van een nieuwe chape.

Uitbraakwerken

Ook voor de uitbraak van uw oude badkamer of vloer kan u bij ons terecht. Bij afbraakwerken komt er heel wat kijken. Je hebt niet altijd het juiste gereedschap en beschadigingen van andere elementen zijn snel gebeurd. Wij beschikken over allerlei vereiste machines voor de uitbraak van uw oude tegels en ondergrond zoals een chape of pleister. Bij Stessens garanderen we een veilige en snelle uitvoering van uw afbraakwerken

Kitwerken

Ook voor uw elastische voegwerken kunt u bij ons terecht. Voor het afwerken van voegen in natte ruimtes of voor het opkitten van uw plinten en uitzetvoegen in uw vloer bent u aan het juiste adres.